Skip to main content

Aannemingsovereenkomst herontwikkeling ‘Pax’ getekend!

Nieuws

Afgelopen week hebben Hoorne Vastgoed en Regiobouw Haarlemmermeer B.V. de aannemingsovereenkomst van de herontwikkeling van winkelcentrum ‘Pax’ Hoofddorp getekend.

De herontwikkeling bestaat uit twee fases, in de eerste fase wordt een compleet nieuwe Vomar Voordeelmarkt gerealiseeerd in de wijk Pax in Hoofddorp en in de tweede fase ca. 30 appartementen.

De werkzaamheden van fase I zullen Q3 2023 starten.

Bouwvak 2023

Nieuws

De zomer is weer aangebroken en de bouwvak staat weer voor de deur. Wij wensen iedereen een prettige en welverdiende vakantie toe en bedanken iedereen voor de getoonde inzet in de afgelopen perioden!

Tijdens de bouwvak is het kantoor van Regiobouw van 07-08 t/m 20-08 gesloten.

(Voor dringende zaken kunt u altijd contact opnemen met het algemene nummer)

Fase I ‘Hof van Zurloh’ afgerond

Nieuws

Met het storten van de dakvloer van het compleet vernieuwde betonnen skelet van Breestraat 130 in Leiden is fase I (ruwbouw) afgerond. Inmiddels heeft Regiobouw Haarlemmermeer B.V. samen met Oudendal Groep overeenstemming bereikt voor het realiseren van fase II. Daarbij ligt de focus op het realiseren van compleet houten (HSB) hofwoningen, het vernieuwen van bestaande daken en gevels en het afbouwen van bestaande en nieuwe appartementen inclusief binnenterrein.

De werkzaamheden van fase II zullen Q3 2023 starten.

Bouwvak 2022

Nieuws

De zomer is weer aangebroken en de bouwvak staat weer voor de deur. Wij wensen iedereen een prettige en welverdiende vakantie toe en bedanken iedereen voor de getoonde inzet in de afgelopen perioden!

Tijdens de bouwvak is het kantoor van Regiobouw van 08-08 t/m 19-08 gesloten.

(voor dringende zaken kunt u altijd contact opnemen met het algemene nummer)

Startsein fase II nieuwbouw Blom Vijfhuizen

Nieuws

Met het tekenen van de aannemingsovereenkomst heeft Blom Groep B.V. het startsein aan Regiobouw Haarlemmermeer B.V. gegeven voor het realiseren van fase II, waarbij de focus ligt op het vernieuwen van de bestaande bedrijfshal.

Voor fase II maakt een gedeelte van de bestaande bedrijfshal plaats voor nieuwe kantoorruimte. Daarbij wordt, voor het creëren van extra m2, de nieuwe gevel 4 meter naar buiten verplaatst. Door middel van een luchtbrug op de 2e verdieping wordt het nieuwe kantoor verbonden met de nieuwe bedrijfshal welke Regiobouw in fase I heeft gerealiseerd.

De werkzaamheden aan de bestaande bedrijfshal zullen Q4 2022 starten.

Opdracht vernieuwen entree Winkelcentrum Eggert

Nieuws

In het centrum van Purmerend gaat Regiobouw in opdracht van Wereldhave de bestaande entree aan de Koestraat van Winkelcentrum Eggert vernieuwen. De vernieuwde entree wordt door het toepassen van een erker meer naar buiten gebracht en krijgt dezelfde look als de naastgelegen vliesgevel, hierdoor wordt een grotere ‘entree’ gecreëerd. Naast de werkzaamheden aan de entree, zal ook het bestaande trappenhuis naar de parkeergarage en overige verdiepingen van het winkelcentrum opgefrist worden.

De werkzaamheden worden deels in de bestaande winkelcentrum en deels in de open lucht uitgevoerd.

De werkzaamheden aan de entree aan de Koestraat + trappenhuis zullen Q3 2022 starten.