Skip to main content

Over Regiobouw

Regiobouw Haarlemmermeer B.V. is een bouwbedrijf dat voornamelijk werkzaam is in de regio ‘Groot Amsterdam’ (driehoek Alkmaar-Den Haag-Utrecht). Sinds 1999 realiseren wij uiteenlopende projecten op het gebied van wonen, werken en winkelen. Deze projecten realiseren we, vaak in bouwteam verband, voor onze (vaste) opdrachtgevers. ‘Wij bouwen niet alleen, wij creëren samen’  staat dan ook centraal in onze organisatie.

Werkwijze Regiobouw

De werkwijze van Regiobouw is best uniek te noemen. Zo is in elk stadium van het bouwtraject altijd een directielid betrokken. Door het hanteren van deze platte organisatiestructuur en het hanteren van korte lijnen kunnen wij snel en effectief te werk gaan.

Samen met een team van medewerkers worden de projecten (vaak al in bouwteam) opgepakt en begeleid om vervolgens op locatie uit te voeren tot iets tastbaars waar u als gebruiker uiteindelijk met plezier gebruik van maakt.

Team Regiobouw

Bij Regiobouw denken we in oplossingen

De kracht van Regiobouw Haarlemmermeer B.V. is dat wij geen uitdaging uit de weg gaan. Of het nou gaat om nieuwbouw, verbouwen of herbestemmen – geen project is ons te gek. Samen met onze vaste partners werken wij de projecten compleet uit en dragen wij, daar waar nodig, oplossingen aan die een toegevoegde waarde aan het gebouw en/of de gebruiker(s) leveren.

Duidelijkheid en goede afspraken

U heeft niets aan verrassingen en wij houden van duidelijkheid en goede afspraken maken. Of het nou gaat om de tastbare bouwprojecten of het contact met u als klant, Regiobouw Haarlemmermeer B.V. gaat altijd voor kwaliteit.

Missie

Regiobouw Haarlemmermeer B.V. is al meer dan 20 jaar actief in de bouwsector waarbij Kwaliteit, Flexibiliteit en Betrouwbaarheid onze belangrijkste pijlers zijn. Samen met onze opdrachtgevers willen wij een meerwaarde creëren, waarbij de eindgebruiker altijd centraal staat en waar de volgende generatie ook gebruik van kan maken. Onze missie is het samen bouwen aan een betere woon-, werk- en leefomgeving.

Visie

Onze werkwijze heeft als doel om eerder in het (ontwikkel)traject betrokken te worden en samen met de opdrachtgever, architect, constructeur en overige partners een zo compleet mogelijk plan te ontwikkelen. Omdat wij in een eerder stadium al nauw betrokken zijn bij een project kan er op bouw- en kostentechnisch gebied gestuurd en geoptimaliseerd worden, wat resulteert in een gebouw en/of woning waarbij het maximale uit de aangereikte middelen wordt gehaald. De opdrachtgever en/of eindgebruiker hoeft in een later stadium geen concessies te doen. Met deze ‘andere’ visie op bouwen wil Regiobouw Haarlemmermeer B.V. het ‘bouwen’ bij de opdrachtgever uit handen nemen en eerder van meerwaarde zijn.

Team Regiobouw

Het team van Regiobouw Haarlemmermeer bestaat uit mensen die zijn te karakteriseren als doeners. Samen creëren wij een meerwaarde voor onze opdrachtgevers en de projecten.

Flexibiliteit en het zoeken naar (creatieve) oplossingen staan hierbij centraal.

Vacatures

Wil jij werken bij een dynamisch bouwbedrijf? Zie jij jezelf bijdragen aan de realisatie van uitdagende, complexe en uiteenlopende projecten en ben jij een teamplayer met visie, ervaring en lef? Dan zoeken we jou!

Op dit moment hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

Enthousiast geworden? Dan maken we graag kennis met je!

Mail jouw CV en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 020 – 2105 960

Natuurlijk is een open sollicitatie ook altijd welkom. Richt uw open sollicitatie aan Rob Nimis en hij zal op korte termijn contact met u opnemen.

Stage

Stage lopen of afstuderen (op hbo-niveau) bij Regiobouw Haarlemmermeer B.V.? Dat kan!

Binnen de organisatie van Regiobouw willen we jou al lerende kennis maken met onze bouwcultuur. Als potentiële toekomstige collega bieden we jou een leuke en professionele leeromgeving waar geen één project hetzelfde is. Stage lopen bij Regiobouw Haarlemmermeer B.V. is alles behalve saai.

Meeloopstage bij Regiobouw

Volg jij een bouwtechnische opleiding op hbo-niveau, dan hebben we voor jou een plek vrij om mee te lopen met een van onze medewerkers. Of dit bij de calculatie, de werkvoorbereiding of de uitvoering van een project is – we laten jou graag kennismaken met de bouw!
Solliciteren voor jou meeloopstage kan door ons een mail te sturen. Mail jouw gegevens zo compleet mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., voeg daarbij je CV en de opleiding die je volgt en we nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.

Afstudeerstage bij Regiobouw

Zit jij in de laatste fase van de bouwtechnische opleiding en moet je alleen nog een afstudeeropdracht doen? Ook dan kan je bij ons terecht. Ben jij een ondernemend type en weet je duidelijk welke kant jij op wil in de bouw? Stuur ons dan een mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met daarin kort waar jouw onderzoek over gaat, je CV en de opleiding die je volgt en we denken graag met je mee hoe hier invulling aan gegeven kan worden binnen onze organisatie.